Dancing on the kitchen tiles

Vad kan man säga om idag, annat än att jag är glad, jag har spring i benen, jag luktar kille, jag är lite trött, och jag är något sugen på choklad. Har tydligen blivigt lite utav en tradition för min kropp att bli sugen på choklad när jag är glad (eller när jag har mens... vilket jag också har nu. Dubbelt sug!)

Men efter dansen igår har jag fått glädje ryck i tio minuter, hela dagen, med sådär fem minuters uppehåll emellan. Det kan bero på en sak, det kan bero på en annan, men jag kan inte sluta le. Tror inte jag varit sur en enda gång idag, om jag tänker efter. Inte "sur" heller för den delen (hehe).

En sak är i alla fall klart. Vi ska fara på någon mer dans tjejer!
Och nästa gång får du stirra lite mindre på messmörs tuben Emma, så kanske det blir lite mer dans. Glöm det där med att sitta och hålla i plastmuggar och få brainfreeze i tänderna, nästa gång blir det *boogie wonderland* för oss!

Men i brist på bättre (att göra och att skriva om) ska jag dra mig ner för att se på melodifestivalen med resten av familjen. ...jag ser mest på det för Björn Gustafssons skull. Han är för jävla skön!


Marie *Raggarn...*

Springtime

Våren.
Värme och ljus.
Quite a lovely time of the year.
Snön ligger å glittrar i den värmande solen och väntar på att få tina bort. Lämna plats åt det gröna. Man kanske redan kan se någon liten växt växa upp ur snön. Kanske på något ställe har några tusenskönor hoppat upp ur snön. Det brukar ju hända på våren, så jag skulle vara måtligt förvånad.
Jo tusenskönorna brukar ju komma... these lovely daisies.

Speaking of daisies, våren är även en bra tid för kärlek. Oh jo, love is in the air, det är väl vårens "slogan"? Det blir mycket kärlek, vilket innebär att alla nya par också kommer upp från vinterkylan. Like fucking daisies!
Snuggle buggle kryp!
Fast jag missunnar er inte. Nejdå, tvärtom! Var kär, var glad, var... sprudlande. Men inte inärheten av mig, va?
För våren må vara härlig, och den må vara varm och ljus, och den må vara tiden för kärlek, men den är fan d-saster för oss singlar. Inte bara för att nu är dom där paren, som gick och plågade en lite här och var, överallt. Å nej, somthing bigger is coming up. And you all know what I'm talking about. All hallows eve.
För er som bara läser, istället för att läsa och tänka kan jag berätta att det där var fel. F-E-L.
Nej men alla hjärtans dag. "Tusenskönornas" (kärleks parens) högtid, såhär på våren. Godis, kort, blommor, kramar, pussar, hjärtan. All that nice and cute stuff... tycker dom. Moi? Tycker väl typ detsamma, men jag skulla ha avslutat det hela med "All that... för everyone else".

Såg faktiskt en liten skylt igår, när moder min och jag for in på akuten. Det stog, tro det eller ej, faktiskt "Love is in the air" på den.
... nästa gång jag ser en sån, eller den, ska jag ta fram en penna och skriva på den; Kan det blåsa lite mer?
_______________________________________________________________________________________

Nej men jag hade i alla fall, nu när jag varit sjuk och allt, tänkt att ta tillfället i akt och kanske piffa upp bloggen lite. Så om någon nu har gått in på min blogg under dagen har dom fått sig en riktig upplevelse. Den har gått fran orange, till grön och orange, till vit med körsbärsblomster (även kallat Sakura på japanska. Fint namn enligt mig), till rosa med körsbärsblomster (tvi!), till orange med gula träd, till grått med grön skog, till grönt med grön skog och ett orange träd högst upp (nuvarande). I know, inte det bästa, men jag blev pissed på alla dessa jävla färgkoder efter ett tag och blev förbannad på hur svårt det ska vara att matcha bilden på headern med bakgrundsbilden. Så den här får duga som "vår-ish" sida. Välkommen till Vår á la Marie Degerström.
Jovisst, här har vi orangea träd. I think it's pretty.

Men jag ska gå ut och gå har jag tänkt. Få lite luft i lugorna och kanske något nytt material att blogga om.


Marie *Tusenfoting*