The "suckfess"

   Welcome to the suck, welcome to the black parade, welcome!

   Ja, hollywood verkar ha fått upp ögonen för detta lilla men, oh så, intressanta sammhälle. Welcome to the suck, redovisar klart och tydligt vad det är för något, ett s.k. "suckfess".
   Det lilla sammhället (let's just call it 'The "suckfess") har fått upp ögonen på film, och låt, skaparna i hollywood och den korta men ändå långvariga idétorkan tog snabbt slut.
   Det sägs att en "reporter" (spion från filmvärlden) drog sig upp till 'The "suckfess"' och sög in dess omgivning och atmosfär (ungefär samma sak). När hon sedan kom på den smarta idén med 'Welcome to the suck' och visade den för sina kära koleger sattes arbetet igång. Filmer skulle göras, posters skulle målas, sånger skulle sjungas! Hollywood har aldrig jobbat så effektivt på dom senaste tio åren.
   Men ryktet om detta "suckfess" spreds snabbt och fler "reportar" ville så klart åka till denna inspirations källa, (utan att bli märkta av varken invånarna i 'The "suckfess"' eller något annat ställe i närheten eftersom dom är spioner) besviket for dom hem igen när dom märkte att det inte fanns något nytt att ta från detta sammhälle. Ingenting nytt i dess omgvning, ingen ny atmosfär, det var helt klart ett "suckfess"! Hollywood drog sig sakta men säkert tillbaka och skapade istället storsäljare på gammla idéer och filmer. Pengarna rullade in, men ingen kom med något "riktigt" nytt.
   Men i början på Juni bestämde en, liten och ganska okänd, "reporter" (John Doe) att han skulle gräva djupare in i sammhällets historia. Föga anade han att idéerna skulle ligga framför hans fötter när han steg ur bilen. Ett gäng, ca 400, ungdomar gick rätt genom byn i ett långt led. Thats right, the black parade. Ungdomarna hade inte svarta kläder och vissa av dom var glada, men en stor mängd av ungdomarna utstrålade trötthet, sorg, hat och tomhet.

   Låten 'Welcome to the black parade' skrevs, och nu, fyra månader senare, släpps den ut som en väldigt bra låt framförd av 'My chemical romance'. Vi tror att det kommer bli en storsäljare, precis som Filmen 'Jarhead', vars "headline" är 'Welcome to the suck'. Filmen i sig är baserad på en helt annan historia, men hollywood skulle aldrig ha kommit på idéen om 'Jarhead', eller 'Welcome to the black parade', om det inte hade varit för 'The "suckfess"' 

   (Denna text är inte baserad på en sann historia, och jag ber om ursäkt till alla bolag, författare, sångare, skådespelare, musikanter, regisörer, producenter, stuntmän, körer, maceup artister, kameramän, ljudteknicker, stylister och andra medverkande som har "tagit åt sig" av den här texten... but I just don't care!)


My Chemical Romance - Welcome To The Black Parade

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback