Sjukligt sjuklig

Så jag har varit sjuk. Rätt så rejält sjuk. Och under en månads tid har jag varit frisk i max en vecka, som längst. Jag skulle vilja kalla det otur, men när jag i helgen berjade förstå att jag höll på att bli sjuk insåg jag att allt var anlagt.
Någon, och jag säger inga namn (men jag är rätt så säker på att det är en ytterst liten tomte), anstränger sig till det yttersta för att göra mig sjuk. Och sorgligt nog så lyckas han, ty efter att ha haft underliga problem med mina njurar sitter jag nu här och hostar.
Jag snorar i och för sig också, men jag tänkte att ni kanske ville undvika att se den bilden för ert inre.
You're welcome :)

Men så imorse, när jag vaknade upp och kände mig pissigare än vad jag gjort de tidigare dagarna, som förflutit i ett dimmigt, förkylt, förhållande, hände något makabert.
Jag trotsade nämligen denna sjukdom, satte ner fötterna i golvet tio sekunder efter det att jag öppnat ögonen, och började att städa. I know! Marie Degerström brukar vanligtvis inte städa så ofta (för jag blir till en perfektionist när jag väl börjar), men nu är det rent! Jag har varit igång sen elva, och nu är allt där det ska vara. Jag kanske inte kan påstå att det är fritt från dam, men är jag sjuk så är jag. Jag får ta det på söndag.
För nu ska jag nämligen se om jag ska kunna ta min egg-art till verket.
Och ifall ni nu inte vet vad egg art är får ni förhoppningsvis se det snart. Men eftersom jag inte är den som köper in maten här i huset kanske jag ska fråga husets herre innan jag börjar leke med äggen. Eller så får jag köpa in en egebn kartong.


Marie Degerström